• Breathelast – Indigo (piesa noua)
  • Breathelast – Indigo (piesa noua)
  • Breathelast – Indigo (piesa noua)

Breathelast – Indigo (piesa noua)

„Indigo” reprezintă o noua producție in-house pentru Breathelast pandemic, deoarece toate inregistrarile s-au desfasurat strict acasa si ajutorul cu mixul si productia piesei a venit din partea lui Lorant Sirgher (Bite Your Tongue!, Los Pogos, ex.: Unknown Scar).

Despre piesa solistrul trupei, Mihai, spune: „Indigo este a doua piesa ce iese din perioada pandemica ca cel mai nou single Breathelast. Desi este o idee asupra careia ne-am mai oprit in timp, de abia in aceasta perioada am reusit sa o finalizam. Breathelast revine la formula de 5, cu Flora la vioara pentru aceasta piesa acustico-electrica, pentru o experienta muzicala noua in limba romana.
„Indigo” este indemnul apasator al lumii de a urma caile celor populari si adulati, lasand deoparte trasaturile care ii fac pe oameni sa fie reali. „Accidentul” de a fi tu, intr-o lume care te vrea tras la indigo, poate sa fie ultima suflare libera si sincera in fata  timpului care trece nepasator, in timp ce idolatrizam vietile altora. Indigo a avut in spate si o chemare pentru cei care urmaresc formatia Breathelast, acestia avand deja posibilitatea de a intra in posesia unei bucati din melodie pentru a se filma asa cum simt sau se simt, concluzia finala a acestui demers fiind insusi clipul oficial al piesei. Breathelast multumeste enorm tuturor celor care au raspuns acestui apel, cat si celor care ne-au incurajat sa dam curs acestei idei!”

Breathelast feat. Bite Your Tongue! – Indigo (Official COVideo)

Single noi:
https://Breathelast.lnk.to/Fuga
https://Breathelast.lnk.to/Furtuna
https://breathelast.lnk.to/revolta

+++ toata discografia spotify:
https://smarturl.it/breathelastspotify
Breathelast Indigo
Anterior FRIG live on Bloody News
Înainte The Boy Who Cried Wolf (TbWcW): BELLICOSE (album nou)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu