Breathelast – At Your Funeral (videoclip live)

Breathelast – At Your Funeral (videoclip live)

Breathelast au publicat un videoclip live nou, cel al noii lor piese, „You Wanted Waste, We’ll Bring It At Your Funeral”. Filmarea este disponibila mai jos.

Videoclipul a fost filmat live in cadrul concertului sustinut de Breathelast in Mojo Club Bucuresti din luna decembrie.

Video by Oldboystudio. Filmed by Razvan Raduta / Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw.

BL Waste

O piesa care inchide anul 2014 si anunta noul album Breathelast. Piesa (You Wanted Waste, We’ll Bring It) At Your Funeral va face parte din tracklist ul albumului „All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away” / 2015 / via Studio148.

„Multumim enorm Oldboystudio / Razvan Raduta ofCap De Craniu, pentru ajutor rapid si munca multa pentru a scoate o energie colorata din live ul de la Mojo / piesa este un mesaj pentru toti cei care se lasa declarati „waste” de catre confrati, doar ca sa le satisfaca (involuntar) acestora din urma, nevoia de a se simti superiori si in tema. Initial, erau niste versuri care vizau Ro vs Ro, la capitolul muzica (metal, underground, etc) dar cum nu ne place sa dam un singur aliniament de sens mesajului transmis, este un colind pentru incredere in fortele proprii si un indemn sa ii scoatem la iveala pe toti cei care doar arata cu degetul, fara sa ajute sau sa recunoasca munca depusa de altii:

March to the sound of your own gun
Tremble the earth beneath your feet,
So dead like, harvest the sun,
To breed more weapons than our enemies

Multe multumiri merg in directia oamenilor buni si saritori, Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw, pentru prezenta, filmari si support important de-alungul timpului ! Piesa este inregistrata live (via HD Cam & ZoomQ3HD) // Versurile sunt in descriere, pentru cei interesati / Enjoy / Share si ca un ultim strigat la arme, fiti voi si fiti fericiti, cu pasiunile si problemele voastre, contopite intr-un mare haos frumos si productiv, ca o explozie solara intr-o bezna dorita de ‘altii’,” declara trupa.

Breathelast / Breathelast Fanpage
Herman, Ionut, Vali, Adi, Mihai / Vlad
La multi sanatate si inspiratie!

Breathelast (You Wanted Waste, We’ll Bring It) At Your Funeral official live video

Anterior Breathelast: At Your Funeral (teaser videoclip live)
Înainte 21 de ani cu Abigail

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu