Breathelast: concert lansare single „Ascuns in pereti”

Trupa Breathelast pregateste lansarea urmatorului single in limba romana „Ascuns in pereti” care vine ca o continuare pentru „Monstrul”, piesa cu clip lansata anterior. 

De data aceasta actorul principal, afectat de revolta trupei din „Monstrul”, se retrage sa scape de noua stare de apasare dobandita, dar chiar si in singuratate incepe sa auda formatia cantand, sa o vada la tv, accentuandu-i angoasa si mania si obligandu-l sa se duca sa ii caute si sa ii infrunte. La finalul calatoriei, desi ajuns la sursa sunetului, nu mai gaseste nimic, dar se regaseste in calmul dobandit pe sine. Daca in Monstrul spuneam ca in noi traiesc mai multe creaturi, de data asta vom numi una dintre ele si anume mania, care iese la suprafata si mai puternic cand incercam sa ascundem problemele adanc inauntru, fara sa cautam o cale de parcurs pana la dizolvarea iluziilor care ne bantuie.

Avand in vedere ca ne trebuie si o concluzie generala, dupa cele doua parti ale unui intreg inca in constructie, ne gandim deja la o incheiere pentru posibila trilogie. Only sharks will tell.

Piesa a fost inregistrata la Real Sound and Vision, de catre Vladimir Ivanov (Pinholes, Brad Pits), de asemenea mix/master de catre Vladimir (BlueCat Studio). Videoclipul a fost filmat de catre Anya & Vladimir, cu ajutor pentru cadrele cu drona din partea lui Florin Ciorica, editat de catre Anya (BlueCat Studio) si va fi lansata in eter cu ajutorul Universal Music Romania.

Lansarea oficiala va avea loc in data de 19 octombrie 2017  in club Centru (Calea Victoriei 48 – 50, Pasajul Victoria, Bucuresti) de la ora 19:30.
event: https://www.facebook.com/events/181808775726057/

 

Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast

Download / Streaming link „MONSTRUL” (prima parte din poveste):
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD

About author

0 Comments

Nici un comentariu

Puteți fi primul care posteaza comentariu

Lasa un comentariu