Breathelast a lansat un nou single și videoclip, „Și eu sunt”

Breathelast a lansat un nou single și videoclip, „Și eu sunt”

Breathelast a lansat un nou videoclip pentru piesa „Și eu sunt”. Piesa este prima lucrată integral cu noul producător Breathelast, Dan Niculescu (op42), iar videoclipul este semnat de Nightshift Division.

„Și eu sunt” este o călătorie printre discuțiile cu vocile din capul nostru, atunci când suntem împinși la limită sau când nu mai avem cu cine altcineva să ne înțelegem, să raționalizăm situațiile care ne brăzdează viețile. Este o explozie de neputință în cel mai liber sens, dacă neputința înseamnă că nu te mai poți controla din impulsuri și apăsări și gânduri și dai frâu liber acestor nevoi, devenind ceea ce ai văzut în jurul tău la tot pasul, într-o formă sau alta: un monstru. Ne mințim prin educație sau impunere că suntem cele mai bune variante ale noastre, însă mulți nu fac decât să disimuleze o creatură care nu există de fapt înăuntrul lor. Monștrii fac parte din noi, mai vocali în capul unora, mai timizi sau ascunși în spatele ochilor altora, însă mereu acolo, pândind ocazia să preia hățurile personalității și să bântuie lumea., a declarat trupa.

„Și eu sunt” este prima piesa pe care am lucrat-o cap-coadă cu noul producător Breathelast, Dan Niculescu. Dacă la „Ne ajunge nimic” Dan ne ajuta doar cu producția vocală a piesei, acum am trecut la nivelul următor și încercăm o abordare subiectivă din afara cercului de rechini, pentru a atrage noi inspirații sonore în arsenalul Breathelast. Pe lângă această faină colaborare cu Dan Niculescu (op42) am reușit să finalizăm o colaborare aventuroasă pentru cel mai nou clip, care a devenit un fel de short horror, pentru piesa menționată mai sus. Nightshift Division semnează ideea, pregătirea, regia și stresul de a lucra cu o trupă de non-actori sub forma de rechini doritori de filme :). Ce-i drept, mereu ne-am dorit muzica într-un film, așa că iată-ne cu muzica noastră pe short-ul nostru, ce a ieșit proaspăt la apă.

Ne-am bucurat de aceste colaborări, atât pe parte audio, cât și pe parte video, sperăm să vă placă ce am născocit împreună cu acești oameni talentați (și mulți) și să ne păstrăm intențiile crude în buzunarul de la piept, sperând să nu ducem niciodată mâna acolo, nici măcar din greșeală sau instinct. „Și eu sunt” este primul „short” din istoria Breathelast, o alergatură pe cinste dar și o experiență inedită.

Mulțumim foarte mult echipei op42 / Nightshift Division / Lowbass5Studio pentru răbdare și mult ajutor și Universal Music Romania pentru sprijinul continuu!

Anterior Primele trupe confirmate pentru Metal Gates Festival 2023
Înainte Sâmbăta Morților a lansat un lyric video pentru piesa "Howl from the Grave"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu