Bloodway – piesa noua (live drumcam)

Bloodway – piesa noua (live drumcam)

Bloodway au lansat o varianta live a unei piese noi, intitulata „Walking Past Near The Lighthouse”. Filmarea a fost realizata in cadrul show-ului de la Rockstadt Extreme Fest, de catre Miluta Flueras, in vreme ce sunetul a fost inregistrat de catre Mihai Vasilescu. 

Trupa nu a anuntat nimic in legatura cu un nou material de studio, singura declaratie fiind urmatoarea:
„Nu, nu ne-am schimbat optica si nu am inceput sa aruncam pe net piese neterminate, demo-uri sau orice se poate arunca pentru a atrage atentia. Piesa „Walking Past Near The Lighthouse” este gata din Ianuarie si a existat in playlistul nostru inca de la primul concert, chiar daca a fost compusa dupa ce am inregistrat materialul de debut. Cine a fost acolo a ascultat, a vazut, si s-a putut bucura de moment fara a pierde vremea cu filmat sau pozat. La fel si in cazul Rockstadt, in afara celor prezenti la show, foarte putini au aflat ca am cantat o piesa noua. Se pare ca putem pastra un secret alaturi de cei care vin sa ne vada la concerte, iar pentru asta le multumim. Avand in vedere ca aceasta piesa va fi si in playlistul concertelor din Septembrie, ne-am gandit ca ar fi onorabil sa impartasim secretul si cu altii care nu au reusit sa ne vada pana acum. Ne place extrem de mult dinamica piesei, asa ca ne-am decis sa optam pentru un simplu, dar eficient live drum cam.”

Trupa Bloodway va sustine 3 cocnerte in tara in luna Septembrie:
25 Septemberie – Cluj-Napoca – Flying Circus , alaturi de Sincarnate
26 Septembrie – Brasov – Rockstadt – alaturi de The Thirteenth Sun
27 Septembrie – Bucuresti – Metalhead Meeting – alaturi de Paradise Lost, Hatesphere, God, Tiarra, Profane Omen, Fintroll.Puteti asculta integral discul de debut Bloodway aici:
http://bloodway.bandcamp.com/

 

Anterior Poze Something For The Core: Ziua 3
Înainte 9.7 RICHTER lansează documentarul ”Making of Ground Zero”

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu