• BLOODWAY: The Iron Temple Show

BLOODWAY: The Iron Temple Show

Pentru data de 21 septembrie, ȋntr-o zi de miercuri, Bloodway plănuiește un concert special, programat pentru ora 21, ȋn Control Club. Astfel, grupul bucureștean anunță un show care va beneficia de cea mai amplă producție de pȃnă acum. Concertul va prezenta atȃt piese cunoscute, interpretate ȋntr-un context diferit de cele anterioare, cȃt și ceva muzică ce va fi ascultată ȋn premieră. Cu această ocazie, Bloodway va aduce pe scenă invitați speciali.

“The Iron Temple” este numele sub care se desfășoară acest show conceptual care va ȋmbina ȋn chip deosebit muzica și vizualul. Alte detalii legate de latura ideologică, invitații din seara respectivă, dimensiunea vizuală, elementele producției, dar și de alte fapte conexe care se vor desfășura ȋn cadrul acestui eveniment, vor fi anunțate ȋn viitorul apropiat. Aceasta e doar o piesă dintr-un puzzle, care dezvăluie că este vorba despre un eveniment complex, cu o latură conceptuală pronunțată și indică timpul, spațiul și protagoniștii.

Acest concert este prezentat de The Guest.

https://www.facebook.com/events/280442315661744/

Numărul biletelor este limitat la 300, iar prețul unuia este de 20 de lei in presale prin Eventbook si 30 de lei a intrarea in club in seara evenimentului.

Anterior Editorial: Cultura romaneasca intr-un univers paralel
Înainte Concert: Rivers Run Dry, Void Forger, Killer Victim, 5 august @ Quantic Club

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu