Bloodway – Free Ends (videoclip nou)

Bloodway – Free Ends (videoclip nou)

Bloodway a lansat videoclipul piesei „Free Ends”, extrasa de pe MCD-ul de debut, „Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon”. Videoclipul poate fi urmarit mai jos.

Discul va fi lansat atat in Europa cat si in Statele Unite de catre I, Voidhanger Records, pe data de 27 februarie 2014, sub forma de CD jewelcase. Lansarea discului va fi sarbatorita si la Bucuresti, printr-un prim concert Bloodway.

Concertul va avea loc in clubul Question Mark (Calea Victoriei 48-50), incepand cu ora 21:30. Numarul biletelor este limitat la 70, multe dintre acestea fiind deja epuizate.

Biletele ramase se gasesc de vanzare direct la club, in fiecare zi dupa ora 18:00, iar pretul unui bilet este de 15 lei.

Bloodway Free Ends videoclip nou

Anterior JUNKHOUSE NIGHTS: MERCH FEST II ( galerie foto)
Înainte Stelutele rock-ului romanesc. O mare mizerie

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu