Concert Blind Guardian la Arenele Romane in 2015

Concert Blind Guardian la Arenele Romane in 2015

BLIND GUARDIAN, care va vizita Romania pe data de 15 mai 2015, in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting, munceste din greu la viitorul disc, „Beyond The Red Mirror”, al carui trailer cu numarul 3 a fost deja publicat.
„Beyond The Rid Mirror” va fi lansat pe data de 30 ianuarie 2015 in Europa si va beneficia de o lansare oficiala si in Romania, cu ocazia concertului de la Romanian Rock Meeting. Fanii germanilor vor avea ocazia sa-si intalneasca idolii si sa le impartaseasca acestora parerea despre noul material.

„In ceea ce priveste sound-ul, am reusit sa ne pastram integritatea stilistica, in timp ce am oferit ceva nou si incarcat de un vibe intunecat”, a comentat chitaristul Andre Olbrich despre album.
Noul trailer, alaturi de cel precedent, pot fi urmarite mai jos. Blind Guardian va concerta in Romania pe data de 15 mai 2015, la Arenele Romane, in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting, aflat la cea de-a treia editie. In anii precedenti, show-ul  a prezentat concerte ale unor nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012).Cat despre „Beyond The Red Mirror”, ca intreg, discul este „o cautare disperata a adevarului, o explorare a relativitatii conceptelor de bine si rau, o marturie a consecintelor sanselor ratate, o privire aruncata intr-un univers indepartat, unde societatea este una distopica, si o poveste despre o profetie ce contine promisiunea unei revolutii”, explica membrii trupei.
Materialul a fost inregistrat la Twilight Hall Studio din Grefrath, Germania si produs de Charlie Bauerfeind, cunoscut pentru munca sa cu Saxon, Hammerfall si Helloween. Pentru realizarea acestui album, Blind Guardian a colaborat cu trei coruri de muzica clasica din Praga, Budapesta si Boston, plus doua orchestre, fiecare continand 90 de muzicieni!
Blind Guardian a tinut sa le ureze fanilor Sarbatori Fericite si au trimis o carte postala speciala, pentru toti cei care abia asteapta sa ia parte la spectacolul de la Bucuresti!

Blind Guardian

Biletele la ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
Anterior Filmari cu Cristi Dumitrescu (Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) de la Drum Stage
Înainte Poze Metal Underground Merch Feast

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu