Blacksheep a facut public albumul The Future Started Yesterday

Blacksheep a facut public albumul The Future Started Yesterday

”The Future Started Yesterday”, reprezinta albumul de debut al proiectului de studio numit Blacksheep facut de Liviu Gugui in colaborare cu artistul grafic Costin Chioreanu. Dupa parerea noastra, este primul album de death n roll lansat vreodata in scena underground romaneasca.

Blacksheep a aparut relativ usor, ca o urmare fireasca a ironiei mesajului pe care il transmite. Am simtit cumva nevoia fac si altfel de muzica, una care sa binedispuna si sa las deoparte introspectiile, depresiile. Destul, si-au avut timpul lor. Incerc sa realizez muzica din placere, pentru a fi ascultata cu placere. Cred ca initial toti ne-am apucat de cantat din acest motiv, doar ca am mai uitat pe drum scopul.”, povesteste Liviu intr-un interviu oferit publicatiei Metalfan.

Albumul este disponibil via Bandcamp


Este un material pe care il vor indragi atat iubitorii genurilor old school cat si cei care prefera metalul modern. Daca pe partea instrumentala albumul pare putin progresiv si tehnic, versurile reprezinta o proiectie amuzanta a societatii haotice.

Pentru piesa Last Song Never Be Sung, Liviu Gugui a colaborat cu vocalistului german Martin Wittsieker (Harasai) si  Costin Chioreanu (Bloodway) care a inregistrat partea de bas.

Grafica discului The Future Started Yesterday a fost creata de catre artistului grafic Costin Chioreanu de la Twilight13media (At the Gates, Arch Enemy, Aura Noir, Darkthrone,Einherjer).

Pagina oficiala de Facebook Blacksheep poate fi accesata aici:https://www.facebook.com/blacksheeproll

Anterior Breathelast - Maluri (videoclip nou)
Înainte NOVEMBER TO DISMEMBER Metal Fest - 2014

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu