Black Tusk si Roadkill Soda in Control (cronica de concert)

Black Tusk si Roadkill Soda in Control (cronica de concert)

Black Tusk si Roadkill Soda au sustinut pe 2 iulie un concert in Control Bucuresti. Ne cerem scuze pentru intarzierea cronicii, dar s-au intamplat atat de multe evenimente frumoase in Bucuresti incat nu am mai avut efectiv timp sa acoperim tot continutul. Dar nu asta este problema, bine ca avem parte sa vedem trupe in premiera si avem despre ce sa scriem.

O galerie foto de la concertul care a avut loc pe 2 iulie in Club Control puteti gasi aici, iar filmarile pe canalul nostru de youtube.

Asa cum ma asteptam, a fost foarte bine. Totusi, ca de obicei, mi-as dori mai mult public. Insa, cei care au reusit sa vina nu au avut de ce sa se planga.

Prima trupa a fost Roadkill Soda, care au sunat demential de bine, mai ales ca in spatele mixerului s-a aflat Fane. Omul chiar se pricepe. Foarte bine s-au prezentat fratii Ferezan and co. Sebi la voce evolueaza din ce in ce mai bine. O voce curata, cu un timbru puternic, apasat si deosebit. Ce imi place in general la Roadkill Soda este faptul ca au piese care iti raman in minte mult timp dupa concert, de la pasajele ritmice si pana la parti din versuri.

Am avut ocazia sa ascultam piese de pe primul album, dar si piese care vor intra pe urmatoul material audio. Sincer, asteptam cu mare interes albumul.

Ajungem imediat si la Black Tusk, dar parca mai voiam o piesa de la Roadkill Soda. S-au montat tobele, s-au facut ultimele probe si s-a inceput. Ce sa spun? La inceput nu mi s-a parut decat o trupa care suna bine si care stie sa faca si atmosfera. Dar ulterior au inceput sa ma prinda. Pentru mine concertul lor a inceput imediat dupa piesa „Bring Me Darkness„.

Black Tusk ne-au arata ca poti sa canti doar cu trei oameni si sa impresionezi toata sala fara dar si poate. Thrash imbinat cu hardcore/punk si influente sludge si, pe alocuri, voce ca la Neurosis (trupa care a influentat zeci de trupe din aceasta arie).

Niste rednecks aterizati pe plaiurile mioritice, care ne-au facut serios creierii pane cu zambetul pe buze si, la sfarsit, si-au mai si lasat instrumentele pe scena care cum a apucat si s-au dus la bere si sa salute publicul.

Anterior Akral Necrosis: Sea of Black Festival 2014, Burgas
Înainte Question Mark: Ultimul Merch Fest din acest sezon

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu