Black Sea Rocks: ultimul festival al sezonului dedicat scenei de rock și metal underground

Black Sea Rocks: ultimul festival al sezonului dedicat scenei de rock și metal underground

Terasa Arca, relocată din Vama Veche în apropierea plajei sălbatice de la Corbu, va găzdui Black Sea Rocks, primul festival de metal extrem și nu numai de la malul mării, dedicat în totalitate scenei underground.

În perioada 8 – 10 septembrie, pe scena festivalului cu intrare liberă, vor urca 30 de trupe din Romania și Bulgaria.

Este cam ultima șansă din acest sezon să ne bucurăm de muzică, soare și mare în același loc. Va așteptăm în fața scenei de la Arca cu trupe din diverse stiluri de metal nișate sau mai puțin nișate. De la garage rock, punk, hardcore și până la thrash, death metal, powerviolence, stoner, doom și până la deathcore„, susțin organizatorii.

Cazarea la eveniment se poate face la cort în incinta campingului Arca sau a celor private din apropierea plajei.

O altă opțiune de cazare este în cadrul pensiunilor aflate de-a lungul falezei, cât și în satul Corbu aflat la o oră de mers pe jos de la locul evenimentului. Verificați din timp disponibilitatea locurilor.

Dacă artiștii vor să împartă scena cu publicul, să o facă, tot ce ne dorim este ca fiecare să se simtă în largul său așa cum se întâmplă la festivalurile cu tradiție. Insistăm totuși pe bunul simț, respectul față de cei din jur, față de locație, de natură și muzică. În rest, prin acest festival ne dorim să le oferim participanților Vama pe care mulți dintre noi ne-am dorit-o dintotdeauna.” completează organizatorii.

Pentru toate informațiile necesare despre locație, cazare, programul pe zile și alte informații, urmăriți paginile noastre oficiale:

Este un festival realizat 100% din resursele proprii ale barului Arca, fără sponsorizări sau donații. Pentru a reuși să susțină și anul viitor acest gen de evenimente, recomandăm participanților să își potolească setea și foamea din băuturile și bucatele oferite de organizator la prețuri rezonabile și accesibile.

Lineup

Cum se ajunge la festival?
Cu mașina personală sau transportul public:

Evenimentul este organizat de Arca Bar în parteneriat cu 7INC | RTMC | GOOD BUT NOT THE BEST COLLECTIVE | HC RO | OSIMETRIC | ROADKILL STUDIO

Anterior Programul festivalului Posada Rock 2022
Înainte Concertul Apocalyptica din Cluj-Napoca este aproape sold-out

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu