Battle Beast, Rhemorha și Carthagods vor cânta în deschiderea concertului Judas Priest din 22 iulie

Battle Beast, Rhemorha și Carthagods vor cânta în deschiderea concertului Judas Priest din 22 iulie

Judas Priest revin la București pe 22 iulie la Romexpo în aer liber, în parcarea A, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producție fantastică, total nouă, publicului din Romania! Un melanj de rock, ecrane led, pe o scena gigant cu mulți decibeli și aceeași muzică heavy metal care ne încântă încă din anii 70, în cadrul unui eveniment marca METALHEAD!

Judas Priest este cu siguranță una dintre legendele scenei metal internaționale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câștigat pentru „Best Metal Performance” și cu ultimul material, „Redeemer of Souls” pe prima poziție în US Billboard Top 200, Judas Priest ține în continuare stindardul sus după cele 4 decenii de activitate.

Formată la începutul anilor ’70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în ’74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton astfel cristalizându-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum „Rocka Rolla” și „Sad Wings of Destiny”, au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în rândul comunității metal. Anii ’80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum „British Steel”, „Point of Entry”, „Screaming for Vengance” și „Defenders of the Faith”. A doua jumătate a anilor ’80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum „Turbo” și „Ram it Down”.

În deschiderea britanicilor vor urca pe scenă Battle Beast, Rhemorha și Carthagods.

Battle Beast

Battle Beast se reîntorc la București pentru încă un show memorabil. Înființați în 2008, la doar 2 ani au câștigat Wacken Metal Battle iar în 2012 au lansat albumul de debut, „Steel”.

A urmat un turneu alături de Nightwish iar apoi un nou album intitulat „Battle Beast” care le-a adus un alt turneu, de această dată alături de Sonata Arctica și Powerwolf.

În 2015 a fost lansat albumul „Unholy Savior” care a ajuns pe locul 1 în Finlanda. Tot în 2015 au ajuns la București alături de Sabaton și Delain.

Anul trecut au scos cel mai nou material discografic intitulat „Bringer of Pain” care la rândul său a ajuns pe prima poziție în topul din Finlanda.

În momentul de față Battle Beast înseamnă:

 • Noora Louhimo – Voce
 • Pyry Vikki – Tobe
 • Joona Bjorkroth – Chitară, Voce
 • Juuso Soinio – Chitară
 • Eero Sipila – Bass, Voce
 • Janne Bjorkroth – Clape, Voce

facebook.com/battlebeastofficial

Rhemorha

Este o formație experimentată care vine tocmai din Siberia, Rusia, frontman-ul lor fiind unul dintre cei mai importanți promoteri din Rusia, formația urcând deja pe scenă cu multe nume cunoscute ale scenei metal.

Și-au început activitatea în 2007 și au ajuns să fie favoriții scenei locale cu EP-ul de debut omonim iar în 2009 au lansat albumul „I”. Au urmat turnee cu Soulfly, As I Lay Dying, All Shall Perish. Iar în vara lui 2010 ajung în Europa la Masters of Rock Festival din Vizovice.

A urmat apoi un turneu cu Sepultura și câteva concerte alături de KORN și Scorpions. Din cauza situației politice, Rhemorha a luat o pauză de 3 ani, însă în 2017 au început să lucreze la un nou album, „Natural Born Groove” care a fost lansat la finalul lui 2017. Înregistrat la Audiohammer Studios din Orlando, pe album au fost invitați Andreas Kisser și Logan Mader.

facebook.com/rhemorha

Carthagods

Carthagods este una dintre primele formații de metal apărute în Tunisia, bazele sale fiind puse în 1997. Carthagods este considerată formație pionier a scenei metal tunisiene.

În 2001 au cântat alături de Epica în Tunisia, în cadrul evenimentului „Rock Tunisia”, iar în 2007 la a doua ediție a „Rock Tunisia” au urcat pe scena și au cântat alături de Kiko Loureiro, actualul chitarist Megadeth.

În 2008 au lansat primul album, „Shadows and Eater of Sin” alături de chitaristul olandez Marcel Coenen iar un an mai târziu au deschis concertul Dark Tranquillity din Tunisia.

Au urmat apoi concerte alături de nume importante ale scenei metal precum Anathema, Tim Ripper Owens, Ron „Bumblefoot”, Paul Di Anno sau Max Cavalera.
În 2015 au lansat cel mai recent album, intitluat „Carthagods”.

Carthagods înseamnă:

 • M.Khema – Voce
 • Timo SOMERS – Chitară (live)
 • TARAK – Chitară
 • ZACK – Tobe, backing vocals
 • TIMON – Bass

facebook.com/CARTHAGODS

Biletele se gasesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

 • presale: 310 lei cat A, 205 lei Cat B, 179 lei cat C, 155 lei Cat D – până pe 22 iulie
 • la intrare: 320 lei cat A, 210 lei Cat B, 189 lei Cat C, 159 lei Cat D

Hartă poziționare:

* Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C și D și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

* Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

* Concertul are loc in aer liber! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe metalhead.ro cu 3 zile înainte de concert.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Rockstadt Extreme Fest 2018 - Line-up final și program pe zile
Înainte Noi confirmări pentru Metal Gates Festival 2018

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu