Asking Alexandria va cânta în Club Quantic

Asking Alexandria va cânta în Club Quantic

Trupa britanică Asking Alexandria revine la București pe 4 iulie la Club Quantic.

Formată inițial în Dubai, în 2006, Asking Alexandria este un proiect metalcore inedit pus pe picioare de către chitaristul Ben Bruce care, după lansarea primului său album, „The Irony of Your Perfection”, a crezut cu tărie în potențialul proiectului său și a decis să-l mute în Anglia, în anul 2008, unde avea să-și formeze o bază de fani neașteptat de numeroasă.

Succesul internațional al grupului Asking Alexandria, devenit ulterior un adevărat fenomen, a survenit imediat după lansarea albumului „Stand Up and Scream”, în anul 2009. Versurile unor piese precum „The Final Episode”, „Not The American Average” sau „A Prophecy” au devenit mantre pe buzele tinerilor din întreaga lume.

Următorarele albume din palmaresul grupului, „Reckless & Relentless”, lansat în 2011 și „From Death to Destiny”, lansat în 2013, au consolidat ceea ce toată lumea știa deja, Asking Alexandria este una dintre cele mai iubite formații de metalcore din lume, iar acest lucru este ușor de demonstrat prin numărul de albume vândute la nivel internațional. Cu zeci de milioane de vizualizări în mediul online, noul material al formației, „The Black” a fost clasat la scurt timp după lansare pe locul 9 în topul Billboard 200, plasând formația într-unul dintre cele mai bune momente din cariera ei.

Biletele se pun în vanzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • 99 lei – primele 200 de bilete
  • 129 lei – următoarele 200 de bilete
  • 139 lei – în presale
  • 150 lei – la acces

Se pun în vânzare doar 800 de bilete.

La toate prețurile biletelor se adaugă comisionul de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by Rock FM.

Anterior Concert MONO și GGGOLDDD în /FORM Space, Cluj-Napoca
Înainte Program și reguli de acces pentru concertul Darvaza din Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu