Asculta integral primul album al trupei de sludge/black metal Ucigan

Asculta integral primul album al trupei de sludge/black metal Ucigan

Grupul de sludge/black metal Ucigan a publicat primul album integral pe pagina lor de bandcamp. Lansarea noului proiect a fost marcata de un concert concept sustinut pe 2 decembrie in clubul Fabrica si de lansarea primului videoclip.

Au trecut doua saptamani de cand am lansat materialul de debut Ucigan. Cu aceasta ocazie va invitam sa-l ascultati integral pe pagina noastra de Bandcamp: https://ucigan.bandcamp.com/album/ucigan.

Stim ca majoritatea vor sa se asocieze cu un stil si cauta raspunsuri din primele randuri. Asa ca, stilul nostru nu tine cont de nicio regula. Te vei regasi sau nu in muzica noastra, tine doar de tine.

Fiecare piesa de pe album exprima o stare, un fapt si tranziteaza adesea emotii puternice. Ura, dezgustul, izolarea, necunoscutul intalnesc adesea un cadru ireal oferind forma bruta a pieselor noastre.

Prima piesa pe care am ales-o sa o prezentam sub forma unui clip se cheama „Intunericul” si a fost compusa impreuna cu Mihai Ionescu de la Cap de Craniu.

Albumul a fost inregistrat alaturi de Marius Costache in studioul 148.

„Este un album concept in romana despre autodistrugerea colectiva si a propriului pamant. Despre Dumnezei si prostia oamenilor de a cauta raspunsuri in idoli. Despre ipocrizie, pierzanie si moarte. Sunetul crud, intunecat ce mocneste chiar si la cele mai lente fragmente, izbucneste in pasaje ce descriu furibund violenta si durerea traita de noi in toata aceasta societate disfunctionala. Pe scurt, asa vedem noi albumul”.

Lansarea albumului a fost surpinsa de Valeriu Catalineanu, unul dintre cei mai apreciat fotografi de evenimente din Romania.

Componenta:
Andrei Ionut – bass (ex: Mediocracy)
Bogdan Pavaloi – voce (ex: Tragic)
Calin Raduta – chitara (Cap De Craniu, H8, Hang Him, Satanochio)
Razvan Raduta – tobe (H8, Cap De Craniu, Nightpray, Discordless, Satanochio, Protest Urban, Rock N Ghena, Kandaon)
Florin Alexandru – percutie

Anterior Orphaned Land a lansat piesa "Like Orpheus" în colaborare cu Hansi Kürsch (Blind Guardian), alături de un videoclip
Înainte Dirty Shirt a semnat cu casa de discuri franceză Apathia Records

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu