ARTA impotriva  RAZBOIULUI

ARTA impotriva RAZBOIULUI

„Vestile alarmante despre escaladarea tensiunilor din Ucraina si despre incalcarea flagranta a drepturilor cetatenilor din acea zona ne-au umplut de tristete. Evenimentele din ultima perioada dovedesc inca o data ca politica ingradeste libertarea de exprimare si agreseaza arta!

In virtutea bunelor relatii de colaborare pe care agentia noastra le are cu numeroase trupe din Ucraina si din Rusia, unele fiind reprezentate de noi, dorim sa ne exprimam profunda ingrijorare fata de soarta prietenilor nostri artisti care, din cauza unor manevre politice, se afla prinsi in mijlocul unui razboi nedrept!

Dorim sa ne aratam solidaritatea fata de acesti muzicieni si sa ne exprimam convingerea ca, in ciuda acestui context dificil, relatiile de colaborare si de prietenie se vor intari. Credem cu tarie ca impreuna, romani, ucrainieni si rusi, vom arata lumii ca prin arta, prin muzica, ne putem mentine deasupra intereselor meschine ale politicii.

Konstantin, Alexandr, Tatiana, Eugene, Andrew si toti ceilalti, suntem alaturi de voi si dorim sa va asiguram ca, la nevoie, va vom oferi sprijinul nostru!”

Olivia Ignatescu

OST CULTURAL EVENTS/ CAVALLERIA EVENTS

Jinger Ucraina

Anterior Bloodway: Eye Service Collapse (videoclip live)
Înainte Air Time Editia I in Parcul Tineretului (video)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu