Amorphis va concerta la Rockstadt Extreme Fest 2018

Amorphis va concerta la Rockstadt Extreme Fest 2018

Amorphis va concerta pentru prima dată la Rockstadt Extreme Fest și totodată revin în Romania cu un nou album, Queen Of Time, lansat în acest an via Nuclear Blast.

Un nume a cărui bază de fani este de necontestat, dorința a fost ca Amorphis să concerteze drept unul din cei patru headlineri ai festivalului, circumstanțele legate de programul trupei cât și logistica forțând ca acest show să aibă loc în postura de co-headliner, în ziua de sâmbătă, alături de Powerwolf.

Queen Of Time este deja considerat unul din cele mai bune albume ale anului, produs de Jens Bogren (Opeth, Amon Amarth, Kreator) și înregistrat/compus alături de Olli-Pekka Laine, basistul din formula originală Amorphis, prezent pe primele șapte materiale discografice ale grupului finlandez.

Să fiu sincer, Oppu a fost soluția perfectă pentru a întregi componența Amorphis. Când am început să cântăm primele showuri împreună, totul a fost atât de familiar. Implicarea sa a fost totală în ce privește compoziția și aranjamentul acestor piese.” declară Esa Holopainen, chiarist în formula Amorphis încă din 1990. „Piesele sunt mult mai agresive, mai dinamice, mai complexe. Rezultatul este un Amorphis pe care nu l-ați mai auzit până acum.

Totodată, avem și o veste mai puțin plăcută. Datorită programului încărcat a membrilor Metal Allegiance, aceștia concertând alături de nume etalon ale scenei internaționale, formația este nevoită să anuleze întregul turneu european. Muzicienii regretă enorm decizia forțată, însă au promis că un show în România va avea loc în viitorul apropiat. Dat fiind timpul scurt până la ediția din acest an, ne este imposibil să găsim un înlocuitor potrivit.

Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival dedicat muzicii metal în Romania, are loc în perioada 2-5 august, pe terenul de Biatlon din Râșnov, peste 50 de formații concertând pe durata celor patru zile de festival.

Până în acest moment au confirmat IN FLAMES, W.A.S.P., OBITUARY, AMORPHIS, POWERWOLF, CONVERGE, ENSLAVED, DYING FETUS, FLESHGOD APOCALYPSE, BRUJERIA, SEPTICFLESH, GOATWHORE, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, ORIGIN, DOYLE (MISFITS), COMA, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, ALLOCHIRIA, INFEST, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, SUR AUSTRU, INGESTED, NERVOCHAOS, KUROKUMA, ROCK N GHENĂ, THE FALLEN PROPHETS, THE THIRTEENTH SUN, W3 4R3 NUM83RS, IMPURE WILHELMINA, TO KILL ACHILLES, SYN ZE ȘASE TRI, CONFESSIONS OF A TRAITOR, DIZIDENT, VATHOS, OF VIRTUE și THE ROYAL.

Biletele sunt disponibile online cât și în rețele locale via:

rockstadtextremefest.ro
iabilet.ro
myticket.ro
bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca și precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

270 lei – 5.02 – 01.07.2018
300 lei – 02.07.2018 și pe toată durata festivalului

Anterior Bloodway - Live on Exoplanet 148 - concert disponibil online
Înainte W.E.B. și MartYriuM vor cânta în deschiderea concertului Batushka din Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu