Alternosfera aduce conceptul „Theatroll” pe scena Sălii Palatului

Alternosfera aduce conceptul „Theatroll” pe scena Sălii Palatului

Alternosfera va aduce conceptul „Theatroll” pe scena de la Sala Palatului din București, duminică, 28 ianuarie 2024, de la ora 20:00.

Pe 28 ianuarie 2024, BestMusic Live vă invită la Sala Palatului din Bucuresti la Alternosfera – Theatroll. Alternosfera te cheamă la primul sau concert de la Sala Palatului!

Theatroll a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, un concept în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră. Pentru Theatroll vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al Corbului Troian.

Deși Corbul Troian are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru Theatroll, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; Corbul Troian este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.

Biletele au următoarele prețuri:

  • Earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 229 lei, Cat A 179 lei, Cat B 139 lei, Cat C 99 lei
  • Presale: VIP 249 lei, Cat A 199 lei, Cat B 159 lei, Cat C 119 lei
  • La acces: VIP 280 lei, Cat A 220 lei, Cat B 180 lei, Cat C 150 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing și poate activa dinamic pricing.

Accesul se face începând cu ora 19:00, iar concertul începe la ora 20:00.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Artmania & Radio Guerrilla.

Anterior Concert Masterpiece (Tribut Metallica) în Quantic
Înainte Concert Impaled Nazarene și Akral Necrosis în Club Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu