• Allochiria, Jahmolxes și King Solomon concertează la Quantic pe 9 iunie

Allochiria, Jahmolxes și King Solomon concertează la Quantic pe 9 iunie

Pe data de 9 iunie, grecii de la Allochiria revin la Quantic pentru un show exploziv, cu un amestec fascinant de post-sludge, prog-sludge, post-black metal și post-metal. În deschidere vor urca pe scena trupele Jahmolxes și King Solomon.

Allochiria, trupa de post/prog/sludge din Atena, Grecia, formată în 2008, va oferi un show exploziv care îmbină post-sludge, prog-sludge, post-black metal și post-metal. Cunoscută pentru mixul fascinant de melodicitate și greutatea riff-urilor de chitară, melodiile ciudate și țipetele din altă lume, Allochiria a câștigat recunoaștere pe scena internațională. Trupa a împărțit scena cu nume mari precum Amenra, Social Distortion, Botch, Deafheaven și multe altele. Cu un EP lansat în 2010 și albumele Omonoia (2014), Throes (2017) și Commotion (2023), muzica Allochiria explorează tematici sociale profunde, corupția, luptele și consecințele acțiunilor umane.

Jahmolxes este o trupă instrumentală la jumătatea drumului între post rock și heavy psihedelia, care încă din 2017 ne cântă poveștile lui Jahmolxes și aventurile lui pe tărâmuri îndepărtate, răspândind cuvântul lui prin armonii fascinante și riff-uri puternice. Au pornit ca o gașcă de jam sessions, dar au ajuns să meșterească compoziții ireale și prin fiecare concert încearcă să împărtășească din înțelepciunea semizeului Jahmolxes.

King Solomon nu este o trupă ca oricare altă trupă de electric groove rock, iar membrii nu cântă și în RoadkillSoda, Damage Case sau Crossborne. Concertele King Solomon nu sunt niciodată la fel, niciun concert King Solomon nu seamănă cu precedentul, dar nici cu următorul. De fiecare dată prestația lor ajunge să fie un spectacol de improvizație de stoner experimental, strategie menită să ne facă să îi urmărim la fiecare apariție.

Program

  • 19:00 – Acces public
  • 19:55 – Jagmolxes
  • 20:45 – King Solomon
  • 21:50 – Allochiria

Bilete

Biletele pentru concertul Allochiria, King Solomon și Jahmolxes din Quantic pot fi achiziționate de pe bilete.quantic.pub/bilete-concert-allochiria-98183/.

Anterior Concertul Bruce Dickinson - The Mandrake Project de la Arenele Romane se anulează
Înainte Program și reguli de acces pentru concertele Coldplay de la Arena Națională

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu