AFLMȘMP și Karg vor deschide concertul Harakiri for the Sky din Club Quantic

AFLMȘMP și Karg vor deschide concertul Harakiri for the Sky din Club Quantic

Concertul Harakiri for the Sky din Quantic va fi deschis de trupele Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut și Karg.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) e o formație de post-rock din București formată din 5 băieți, care nu sunt toți din București. Nu au vocalist, fiindcă nu zice nicăieri că trebuie.
Cântă împreună din 2016 și de atunci tot scriu muzică instrumentală cu o sonoritate puternică, unele melodii fiind chiar reușite. Pe cele mai puțin reușite nu le cântă.

E posibil să-i știți de la ediția din 2017 a Rockstadt Extreme Fest sau de la Electric Castle, unde au cucerit în 2017, 2019 și 2021 inimile metaliștilor, hipsterilor și corporatiștilor de pretutindeni. Au mai cântat la dunk!festival, în Belgia, festivalul de referință pentru genul muzical cultivat de AFLMȘMP.

Între timp au scos trei albume, două dintre ele chiar ok, cel mai recent dintre cele ok fiind lansat și pe vinil în colaborare cu dunk!records.

Formația se află în plină explorare a sunetului caracteristic de post-rock și prog, cu inflexiuni de stoner, iar momentan lucrează la cel de-al patrulea album.

Karg, trupa de post black metal din Austria, este proiectul solo al lui Michael V. Wahntraum, solistul principal al trupei Harakiri for the Sky. Karg combină elemente clasice de black metal cu influențe post hardcore și vocea puternică a lui Wahntraum. Versurile tratează în principal subiecte personale și biografice, scrise inițial în germana literară.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • 70 lei – acces general – earlybird în limita a 100 bilete
  • 85 lei – acces general – presale – până pe 23.02.2024 inclusiv
  • 100 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 24.02.2024 online și la intrare

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Anterior Concert ZOB și Recycle Bin în Club Expirat
Înainte Trooper va lansa un nou album la Sala Palatului pe 10 noiembrie 2024

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu