• Abigail, KTERA și Alister Mars vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2019
  • Abigail, KTERA și Alister Mars vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2019
  • Abigail, KTERA și Alister Mars vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2019

Abigail, KTERA și Alister Mars vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2019

Abigail este o trupa cult și cea mai veche a genului doom/death metal din România, iar rarele sale apariții sunt considerate, deja, evenimente.

Pornită la drum în 1994, este unul dintre puținele proiecte din anii de pionierat ‘90 și care au rămas în activitate și astăzi.

Ultimii ani au adus pentru formația Abigail și recunoașterea internațională prin participarea lor la festivaluri de renume ale genului precum Dutch Doom Days, Darken the Moon, Metal Over Malta, Metal Gates sau Rockstadt Extreme Fest, Doom Over Bucharest și câte un turneu alături de Saturnus și Clouds sau Antimatter.

În aceasta vară, Abigail urmează sa participe la festivalul Gothoom din Slovacia, unde, la fel ca la Rockstadt Extreme Fest, va prezenta noul album „The Mind Replays What the Heart Can’t Erase” în premieră.

KTERA este o trupă ce poate fi încadrată în zona de avangardă. Stilul agresiv, structurile complexe și pasajele bine definite armonic și melodic sunt inspirate din progresivul modern. Din punct de vedere stilistic, piesele KTERA rezonează cu sonoritățile unor nume importante ale metalului european precum Gojira, Tesseract, Textures sau Meshuggah. Temele abordate în versurile pieselor privesc conflictul om-mașină sau cel rațiune-credință, provocările personale și cele exterioare sau lupta cu propriile limite.

Alister Mars este o trupă nouă din Republica Moldova care abordează genul Industrial Metal.

Cu toate că trupa a lansat doar un demo EP „Unbroken” și un single „High”, trupa a reușit să cucerească publicul când a câștigat concursul național POT Music 2018 din Chișinău, după care a evoluat la Festivalul Seaside din Falun (Suedia), Festivalul Girafelor din Iași și Festivalul MOTOPUPS din Tiraspol. În perioada următoare trupa pleacă într-un mini-turneu în România, Bulgaria și Ungaria.

Abonamentele pentru ediția 2019 s-au pus în vânzare în rețeaua iaBilet și pe iabilet.ro, iar acestea costă 390 lei/buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile și bilete pe zi, care vor fi puse în vânzare aproximativ cu 1 lună înainte de începerea festivalului la prețul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite în la acel moment.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est și cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetății Râșnov – terenul de Biatlon de la baza cetății.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019:
bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent

Anterior Galerie foto Iubim 2 Roți 2019 – Ziua 3
Înainte Katara a lansat primul videoclip, Whitin

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu