• Days of Confusion – Eternal Summer (videoclip oficial)
  • Days of Confusion – Eternal Summer (videoclip oficial)

Days of Confusion – Eternal Summer (videoclip oficial)

Days Of Confusion au lansat cel mai nou videoclip al lor, pentru cel mai nou single al trupei, Eternal Summer. Materialul video este unul in memoriam si poate fi vazut mai jos, alaturi de povestea sa.

Initial, acest videoclip trebuia lansat pe 7 noiembrie 2015. Ideea lui era de a multumi celor care au ajutat trupa de-a lungul existentei. In acest sens, Days of Confusion si-a rugat prietenii sa trimita un video cu ei alaturi de versuri din noul single Eternal Summer, pentru a face un lyric video.

Vineri seara, pe 30 octombrie, Ionut Popescu (producatorul clipului), pleca de la birou, multumit ca jumatate de clip era montata, urmand ca luni sa termine ceea ce incepuse. Se ducea la concerul de lansare al noului album Goodbye to Gravity. Din pacate, pentru multi dintre prietenii nostri, ziua de luni nu a mai venit. Printre care si Ionut, Pascu, Misu, Vlad „Tz” si Enache. In urma celor intamplate in clubul Colectiv, trupa a decis sa schimbe sensul clipului si sa-l dedice, in memoriam, tuturor celor pe care i-am pierdut in acea seara. Mentionam faptul ca, inainte de a folosi imaginile cu persoanele care nu mai sunt, chiar daca filmarile au fost trimise chiar de catre ei, inainte de tragedia de la Colectiv, familiile celor in cauza au fost contactate si pe langa informare, s-a cerut permisia utilizarii imaginilor.

Videoclipul a fost realizat de catre TheCell, echipa cu care trupa a colaborat la ultimele doua videoclipuri, ‘Bloodstream’ (2014) si ‘Dharkata’ (2015). Director Teodor Cucu si Ionut Popescu, DOP Alex Galmeanu, Camera George Maftei, Edit Ionut Popescu si Stefan Tenovici, Color by Stefan Tenovici, Producer Ionut Popescu & Teodor Cucu.

Clipul este despre aprecierea ideii de prietenie, despre amintirea celor care nu mai sunt si despre cat de mult ar trebui sa ii apreciem pe cei care inca ne sunt alaturi.

Eternal Summer este scrisa si compusa de catre Cezar Popescu, Cosmin Lupu si Dan Ionescu.

single_Days_of_Confusion_eternal summer

Days of Confusion a lansat nou single in cadrul unui concert in B52 pe 17 aprilie. In cadrul acestui concert, la tobe a cantat Alex Halmagean. Piesa va face parte parte din albumul aflat in lucru, a carui lansare este planificata pentru toamna lui 2016. In deschiderea evenimentului din B52 au cantat cei de la Sinscape si cei de la Aeon Blank.

Trupa lucreaza in prezent la primul lor album, ce se va lansa in toamna anului 2016, eveniment ce va fi sustinut de un tur in cateva orase din tara si din Europa.

http://www.daysofconfusion.com
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
https://instagram.com/daysofconfusionrocks
http://www.youtube.com/DaysOfConfusionTV

Days of Confusion Eternal Summer (videoclip oficial)

Anterior Concert Domination, Masterpiece, Blame Hofmann si Prefix TM in Fabrica
Înainte Between Colors - Dark Side (teaser piesa noua)

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu