Concerte: Dacă o să le rataţi, mult timp o să vă mai văitaţi!

Concerte: Dacă o să le rataţi, mult timp o să vă mai văitaţi!

M-am temut destul de mult dupa tragicul eveniment ca Romania va fi adaugata pe harta tarilor de evitat, mai ales in materie de concerte.  Adevarul este undeva la mijloc, multe spatii de concerte au disparut, poate ca publicul mai reticient s.a.m.d.

Fiecare incearca sa se echilibreze cum poate indiferent de nisa in care activeaza. Si ca tot am adus discutia de nise, o sa va prezint o serie de concerte pe care nu trebuie sa le ratati, mai ales daca te consideri ascultator de stoner, sludge, post sau ambient.


Drop Out Of Life [RO] // Them Frequencies [BG] // Jagged Vision [NO] 23 feb. – 20 de lei in Fabrica

Jagged Vision vin direct de pe coasta de vest a Norvegiei, tinand cont in ce stil se canta acolo, imaginati-va cum suna trupa asta. Un amalgam de riffuri crude tipice perioadei hardcore din anii ‘90 , care combina elemente de heavy cu accente de stoner rock. Jageed Vision cu siguranta te vor incanta. Pe scurt Jagged Vision sunt un amestec brut de emotie imbinata cu o perfomanta live dementa. Indrazneste sa asculti si cu siguranta o sa ne vedem in Fabrica. Crede-ma!

Pe aceeasi felie cu Baroness, Black Tusk, Red Fang.


RoadkillSoda // lansare #MadeofStone // 25 februarie
– 13 lei in Fabrica

RKS au revenit in 2016 intr-o formula noua, si se pregatesc pe 25 sa va prezinte materiale proaspete. Am apucat sa ii vad cu vocalul si tobosarul cel nou si pot spune ca trupa si-a schimbat putin soundul, au ramas tot in sfera stoner, insa pe materialul nou cu ceva mai mult psihedelic rock, un vibe retro.

Pe scurt, RoadkillSoda lanseaza videoclipul celui mai nou single – #MadeofStone, pe 25 februarie la club fabrica din Bucuresti: http://on.fb.me/1Z9QNmr


MAGRUDERGRIND/PRIMITIVE MAN – 10 MARTIE – THE SHELTER – 25 lei in The Shelter (Cluj)

Pe 25 plecam in deplasare pana la Cluj sa ne resetam gandurile la doua trupe mult asteptate. Magrudergrind o trupa de grind ce nu are nevoie de multe prezentari, recunoscuti pentru nebunia de la concerte. Mai putin cunoscuti la noi Primitive Man vin din sfera black/ doom/sludge o nebunie de trupa (mai ales daca ascultati Cult of Occult).  O sa fie o seara interesanta cu doua trupe opuse ca stil.

Gnarwolves – Punk UK & Despite Everything – Punk Rock GR, special guests TBA, punk rock RO 27 mar.25 lei in Underworld

Ajungem inapoi acasa sa ne baricadam in Underworld cu doua trupe foarte foarte marfa de punk. Nu iti era dor de un concert 100% cu trupe de punk ?  Mai ales ca Gnarwolves vin direct din UK. Despite Everything sunt la fel de interesanti, ei duc putin spre stilul de punk american cu mici influente Rancid si Anti Flag.


Environments – lansare de album. Special guest: Treha Sektori (Fr) 9 apr. – 25 lei in Control Club

In aprilie Environments lanseaza live, intr-un final, „Ascuns” ultimul lor album.  Cu atat mai interesanta va fi seara, avand in vedere invitatul special. Treha Sektori fiind proiectul solo de ambient/experimental membru in grupul Church of Ra. Nu va fi doar o seara speciala din puct de vedere al incantarii sunetelor. Ambele trupe pun accent pe un puternic impact vizual ghidand publcul catre o stare de meditatie, asemenea unui ritual.


Shai Hulud [US] // The Boy Who Cried Wolf [RO] // Take No More [Ro] //  27 apr.20 lei in Fabrica

Si am tot auzit omg, omg vin Shai Hulud la noi. Daca chiar ascultati hardcore asa cum sustineti, sa va vad in Fabrica pe 27 aprilie. Daca nu stii cine sunt Shai Hulud da un play acolo si o sa te convingi, poate dai si la prieteni. Mai tarziu o sa ii descoperiti singuri si o sa va para rau ca nu ati venit la concert.  Plus ca avem si doua trupe marfa de la noi ce rup scena in doua.

BLACK PESTILENCE [Canada] – The Black Metal Punks Invasion  28 apr–  pret TBA in Fabrica

Aparuti in 2008 Black Pestilence au iesit in evidenta prin stilul lor unic de a imbina soundul raw black metal cu elemente de punk. Rezultatul este rapid, ametior si mai ales agresiv. Recomand sa ascultati piesa de mai jos si sigur o sa ne vedem in Fabrica.

Bonus

In iunie avem ocazia sa vedem una din cele mai apreciate trupe de post metal. Rosetta vor canta pe 30 iunie, alaturi de North si Valerinne.

Anterior Three Days in Darkness este noul single TAINE în 2016!
Înainte RoadkillSoda lanseaza videoclipul #MadeofStone in club fabrica

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu