Bloodway – Mirror Twins (videoclip nou)

Bloodway – Mirror Twins (videoclip nou)

Bloodway a lansat un nou videoclip, de aceasta data pentru piesa „Mirror Twins”.

Piesa este extrasa de pe noul disc al bucurestenilor, intitulat „Mapping The Moment With The Logic Of Dreams„.

Materialul va fi lansat pe data de 25 septembrie, de catre casa de discuri italiana I,Voidhanger Records, sub forma de CD jewelcase, cu un booklet de 20 de pagini.

Videoclipul a fost realizat de Costin Chioreanu, in vreme ce filmarile au fost facute de catre acesta impreuna cu Gina Sandulescu si Ghita Alexandru Adrian. Personajele povestii au fost interpretate de Crina Cristina Marian, Alexandra Victoria Dragu si Ghita Alexandru Adrian.

De ce am strabatut 1500 de km si de ce a trebuit sa ajungem in 3 locatii atat de indepartate una de alta, toate situate in Bulgaria, pentru a filma acest videoclip? Pentru ca acolo am gasit decorurile perfecte pentru a ilustra aceasta piesa asa cum se cuvine. Cine va citi versurile si se va adanci in poveste, va intelege. Consider ca am fost norocosi ca nu a trebuit sa traversam jumatate de planeta pentru a gasi aceste locuri…sau sa ne chinuim, ca in cazul videoclipului anterior, sa imitam un spatiu in care, din pacate, probabil ca nu vom avea acces niciodata…si da, aici vorbesc despre Cosmos.” – Costin Chioreanu , 24 septembrie 2015

Puteti asculta integral si comanda discul aici:
https://i-voidhangerrecords.bandcamp.com/album/mapping-the-moment-with-the-logic-of-dreams

Bloodway Mirror Twins

Anterior Semifinala GBOB Moldova: Castigatorii
Înainte Turneu NUMPH in Romania

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu