Poze si filmari cu Breathelast la Fire in the Park Rock Fest

Poze si filmari cu Breathelast la Fire in the Park Rock Fest

Breathelast au participat la Fire In The Park Rock FEST (Halele Carol, 19-20 sept), eveniment care marcheaza 15 ani de Fire Club.

La festival au participat nume consacrate din scena locala, pentru a comemora un bastion pentru muzica rock / alternativa si renasterea lui organizatorica.

Breathelast a facut parte din trupele ce au sustinut evenimentul, „motiv pentru care vrem sa multumim tuturor celor implicati in buna desfasurare a lucrurilor, deoarece impactul festivalului credem ca a fost unul foarte bun, atat ca locatie cat si ca livrare.

Multumita lui Bogdan Pavaloi, colegul nostru de la Metalforce, putem sa va aratam si cateva imagini de la cantare, din timpul Gutter Anthem si The Bridge (doua piese de pe urmatorul material full length Breathelast – 2016), dar si o inregistrare (via ZOOMQ3HD) a celei mai noi piese scoase in lume, A Million And One (disponibila pe SoundCloud oficial Breathelast) sau cover ul dupa Depeche Mode – No Good, deja intrat in playlistul live al rechinilor (filmat de catre Raluca Manoliu).

Breathelast Gutter Anthem & The Bridge

Breathelast A Million And One

Breathelast No Good – Depeche Mode cover

„Multumim Fire Club | Dark Side Booking Academy | pentru invitatie si organizare / booking. Multumim Blackhawk Security | Dark Side Merch Division | Catalin (Gray Matters) – sunet prestatie Breathelast si publicului rabdator si energic la ore inaintate in noapte, pentru un amalgam de energii bune.”, spune trupa.

Pagini oficiale:
Dark Side Booking Academy:
https://www.facebook.com/DarkSideBookingAcademy

Fire CLub:
https://www.facebook.com/fireclubro

Fire In The Park Rock Fest:
https://www.facebook.com/events/977734415583247

Anterior Concertul Enter Shikari din Bucuresti isi schimba locatia
Înainte Unholy Trinity Tour 2015: Indian Fall, Code Red, W3 4R3 NUM83R5

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu