Calea Victoriei lanseaza un nou single

Calea Victoriei lanseaza un nou single

Calea Victoriei este o trupa din Bucuresti care canta sub pamant romanesc, adica underground, dar nu ii veti gasi la metrou, ci printre ruinele centrului vechi
Povestea lor a inceput in vara lui 2011 si a inclus o serie de cautari si experimente care i-au adus la formula actuala. Au lansat deja 5 piese in mediul online si la radio iar acestea urmeaza sa fie incluse pe primul lor material discografic.

Albumul va contine 12 piese originale si se va intitula „Bucuresti”. Stilul trupei poate fi definit in mod generic ca „rock alternativ”, desi atinge si alte influente, precum funk, post punk sau bossa nova.

Despre noul single, artistii au spus ca este una dintre primele piese compuse impreuna si din acest motiv, a avut o importanta definitorie in trasarea drumului lor muzical. Actiunea videoclipului se desfasoara intr-un oras abstract, zburator, care serveste ca loc de intalnire pentru doi indragostiti. Regasirea nu este usoara iar in calea lor apar multe obstacole. Este de-ajuns doar un moment de neatentie pentru ca visele celor doi sa se naruie. Se vor intalni vreodata cei doi?


Mai multe detalii despre videoclip si despre Calea Victoriei gasiti pe:

https://www.facebook.com/CaleaVictorieiBand si

https://www.youtube.com/user/CaleaVictorieiBand

Anterior Bloodway - filmari de la Metalhead Meeting 2014bis
Înainte 9.7 RICHTER: program concert lansare album Ground Zero

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu