Stoned Jesus la Bucuresti aproape sold out

Stoned Jesus la Bucuresti aproape sold out

Biletele la cel mai asteptat eveniment pe nisa stoner/doom se vand rapid. Stoned Jesus vor concerta alaturi de Holy Motors pe 26 octombrie in Question Mark. Grabiti-va, numarul de bilete este limitat la 130 din care au mai ramas aproximativ 60.

STONED JESUS a luat nastere in Ucraina, fiind indubitabil cea mai cunoscuta trupa din tanara nisa stoner/psychedelic/doom a Europei de Est. Formata in 2009, trupa era initial un amestec generic de sludge si post-metal, mai apoi apropiindu-se de stoner rock si doom metal in spiritul timpuriului Black Sabbath, tarziului Electric Wizard si clasicului Sleep.
Debutul “First Communion” (2010) a fost material promitator, ce le-a adus zeci de concerte in Ucraina si Rusia. A urmat EP-ul “Stormy Monday” (2011), ce i-a adus la statutul de SPECTACULOS. Al doilea album, „Seven Thunders Roar” (2011) contine si epica piesa „I’m the Mountain”. Aici, elementul psihedelic e mai rafinat, iar cel doom infinit mai estompat, rezultand intr-o compozitie progresiva, complexa si de o maiestrie impresionanta. In August 2013 au lansat o compilatie de jams si improvizatii, „The Seed, Vol. 1” si un single, „Electric Mistress”.
Nu stim ce au oamenii astia in brownies, dar ne pregatim sa facem mai multe pentru seara de 26 octombrie. Avem nevoie de o chitara versatila, bass fuzzy si percutie groovy. Pe langa acestea:
-100 gr. de traditional doom metal;
-25 gr. de influente psychedelic rock;
-125 gr. de stoner rock/metal;
– 10 linguri de progressive;
– 10 – 15 fumuri de bong;

Holy Motors este o trupa clujeana de stoner rock/alternative metal infiintata anul acesta ce reuneste mai multi muzicieni activi pe scena rock clujeana: Sorin Moraru – chitara (Luna Amara), Catalin Moraru – voce (Skullp), Doru Nedelcu – chitara (FronT), Paul Tenciu – bass (Sky Swallows Challenger) si Tudor Marghidanu – tobe (Relative).

„Holy Motors e in primul rand un film ciudat in toate sensurile bune ale cuvantului, in toate sensurile pe care spectatorul le intuieste sau le gaseste in acest film. M-a intrigat atat de mult incat am gravitat in jurul sau timp de cateva saptamani. Intr-un interviu, regizorul Leos Carax explica metafora din spatele limuzinei albe, un element important – limuzina este pentru el simbolul spatiului in care traim, confortabil si perfect izolat. Am sa continui metafora: de multe ori e mai bine sa mergi pe jos si cam asta inseamna pentru mine trupa Holy Motors”, spune Sorin. (sursa: blogderocker)

 

Pagina de event:

https://www.facebook.com/events/281970845332067/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

Anterior Above Us the Waves: concert in club Fabrica pe 19 octombrie
Înainte Estonienii de la Talbot revin la Bucuresti

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu