Concert Celeste, Reka, Void Forger in Question Mark Bucuresti

Concert Celeste, Reka, Void Forger in Question Mark Bucuresti

Question Mark si BHCB prezinta: Concert Celeste live in Question Mark. Celeste vor concerta in Bucuresti, respectiv in Cluj Napoca (The Shelter Club), in cadrul turneului european Summer Tour 2014. Invitati speciali: Reka si Void Forger.

Evenimentul are loc pe 18 iulie 2014 in clubul Question Mark din Capitala.

Open Doors: 21:00
Start: 21:30
Support: 20 LEI

Numarul de locuri este limitat la 130 de persoane. Bratarile pentru support/acces se gasesc la bar,incepand cu 29 iunie.

Celeste (FR) – blackened post hardcore

Celeste s-a format in anul 2005 in Lyon, Franta. Au avut peste 200 de concerte in Europa, Rusia si Japonia alaturi de trupe ca The Ocean, Amenra, Fall of Efrafa, Comadre, Killing Joke si multe altele. Deasemenea au cantat la festivaluri precum Fluff Fest, Hellfest, Roadburn, Copenhell Fest etc.

Celeste sunt apreciati datorita muzicii pe care o fac si show-urilor pe care le dau, fiind putin mai diferite fata de un concert normal de blackened post hardcore (veniti la concert si o sa vedeti despre ce este vorba!).

Reka (RU) – hardcore/post metal

Reka s-a format in anul 2007 in Moscova, Rusia. Reka au si ei ceva special la randul lor, si anume: membrii trupei sunt din diferite orase sau tari.

Void Forger (RO) – sludge/blackened crust punk

Void Forger s-a format in 2010. In primavara anului 2013, alaturi de Human Host Body din Slovenia, Void Forger au avut un turneu European cu date in Germania, Olanda, Italia, Slovenia, Elvetia si Belgia. Versurile pieselor sunt inspirate din teme distopice, fantezie si probleme sociale.

celeste 2

Anterior Stick To Your Guns, Breathelast, Coma: filmari concert Bucuresti
Înainte Poze Sabotage Summer Day: StYG, COMA, PZfI, Breathelast si Key to the Crown

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu