Question Mark: Concert Insane, The Boy Who Cried Wolf si Perfect Zero for Infinity

Question Mark: Concert Insane, The Boy Who Cried Wolf si Perfect Zero for Infinity

 Sambata, 10  mai, incepand cu ora 21:00, Distroy Booking si Question Mark va invita la o seara de metalcore/hardcore alaturi de trupa maghiara Insane, The Boy Who Cried Wolf si Perfect Zero for Infinity.

Formata in 1999, trupa Insane este una din cele mai importante formatii de metal/core din Ungaria.  Pana in present au sustinut peste 350 de show-uri live in 21 de tari, lansat 3 albume, 2 EP-uri si 6 videoclipuri. Au sustinut 4 turnee europene si au cantat pe aceeasi scena cu trupe ca Soulfly, PRO-PAIN, Napalm Death, Diecast, 4LYN, Deep Insight, Ektomorf, D.R.I. si multi altii.
“Concord the World” ultimul material lansat de trupa din Ungaria, poate fi ascultat pe pagina lor de soundcloud.

Prima incercare serioasa catre un post-hardcore american spre zona Every Time I Die sau Converge,The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii intre membri Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP – foarte bine primit de presa de specialitate – cat si o serie de materiale video pe masura.
Albumul lor de debut, “Bad Time Stories”, lansat in 2013 si produs la Next Dog Studio de catre Marius Costache poate fi ascultat si downloadat de pe pagina de bandcamp a trupei: http://tbwcw.bandcamp.com

Perfect Zero For Infinity s-a format in primavara anului 2010 in Bucuresti, avand in componenṭa pe Sorin Badulescu(E.M.I.L.),  Vlad Staricu (Pistol cu Capse),  Alexandru Guta ( The Boy Who Cried Wolf), Dragos Drunea (Crize, Cap de craniu) si Octavian Mihai.
Stilul abordat este unul nou pentru Romania, fiind o combinație de punk rock, post hardcore si metalcore.
Au inregistrat un demo care contine patru piese, iar la sfarsitul anului 2013 au inceput inregistrarea albumului de debut.

 

Informatii & rezervari: 0736.940.272.

Anterior Diamonds Are Forever - Concert lansare videoclip/single
Înainte Syn Ze Sase Tri - detalii despre noul album

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu