• Discharge și Phil Campbell and the Bastard Sons vor participa la Rockstadt Extreme Fest 2023
  • Discharge și Phil Campbell and the Bastard Sons vor participa la Rockstadt Extreme Fest 2023

Discharge și Phil Campbell and the Bastard Sons vor participa la Rockstadt Extreme Fest 2023

Trupele Discharge și Phil Campbell and the Bastard Sons au confirmat prezența la Rockstadt Extreme Fest 2023, care va avea loc în perioada 2 – 6 august la Râșnov.

Discharge este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii heavy. Formația este cunoscută pentru influența pe care a avut-o asupra mai multor sub-genuri de muzică extremă, iar piesele ei au fost reinterpretate de multe trupe mari din zona heavy metalului și nu numai.

Discharge a deschis calea pentru numeroase stiluri de metal extrem, precum thrash metal, black metal, crust punk și grindcore. Abordarea „brutală” și „zgomotul puternic de thrash” a dus eventual către apariția genului thrash metal. Printre formațiile care au făcut cover-uri după piesele Discharge se numără Metallica, Anthrax, Machine Head, Sepultura, Soulfly, Prong și Arch Enemy. Există chiar fotografii Metallica, Anthrax sau Exodus de la începutul anilor ’80, în care membrii acestora poartă tricouri cu Discharge.

Trupa a rămas o constantă de-a lungul anilor, iar în anii 2000 chiar au câștigat și o nouă generație de fani, în mare parte datorită reunirii lineup-ului clasic și a parteneriatului cu Nuclear Blast Records, prin care au lansat foarte apreciatul album „End of Days”.

Calea spre glorie în rock’n’roll nu este una ușoară. Chiar și pentru trupe cu un adevărat talent, este nevoie de multă muncă și sudoare pentru a „străluci”. Chiar și atunci, întotdeauna depinde de public pentru a decide cine merită și cine nu. Și publicul a decis că Phil Campbell and the Bastard Sons merită cu prisosință.

Formată după desființarea Motörhead din 2016, ca urmare a morții lui Lemmy Kilmister, Phil Campbell and the Bastard Sons ar fi atras un public numeros la orice festival de rock sau metal. Condusă de unul dintre cei mai respectați chitariști ai genului și completată de fiii acestuia, Todd (chitară), Tyla (bass) și Dane (tobe) și de Neil Starr, trupa a apărut în circuitul concertistic în 2017 cu un set de cover-uri Motörhead și piese originale, reușind să-și asigure un slot de deschidere în cadrul turneului din vară al trupei Guns N’ Roses.

Până în prezent, trupa a lansat 2 albume de studio, „The Age of Absurdity” (2018) și „We’re the Bastards” (2020), albume primite foarte bine de fani.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în umbra cetății Râșnov, între 2 și 6 august. Vor fi 3 scene pe care vor cânta nu mai puțin de 70 de trupe în cele 5 zile de festival. Vă veți putea potoli foamea cu mâncare delicioasă sau veți putea încerca să vă doborâți recordul personal la băut bere, profitând de prețurile bune, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. În plus, zona oferă mai multe atracții pentru turiști: cetatea Râșnov, peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty, sau celebrul castel al lui Dracula, Bran.

Până în prezent au fost confirmate următoarele formații pentru Rockstadt Extreme Fest 2023: Agnostic Front (SUA), Alestorm (Marea Britanie), Allochiria (Grecia), Amorphis (Finlanda), Arch Enemy (Suedia), Avatar (Suedia), Deez Nutz (Australia), Deicide (SUA), Discharge (Marea Britanie), Dying Fetus (SUA), Employed to Serve (Marea Britanie), Epica (Țările de Jos), Eyehategod (SUA), Gaerea (Portugalia), Gutalax (Cehia), Hangman’s Chair (Franța), Heilung (Germania), Heriot (Marea Britanie), Hierophant (Italia), I Am Morbid (SUA), Igorrr (Franța), Impaled Nazarene (Finlanda), Imperial Triumphant (SUA), Infest (Serbia), Knocked Loose (SUA), Legion of the Damned (Olanda), Lionheart (SUA), Marduk (Suedia), Mayhem (Norvegia), Meshuggah (Suedia), Messa (Italia), Midnight (SUA), Misþyrming (Islanda), Obituary (SUA), Pertubator (Franța), Phil Campbell and the Bastard Sons (Marea Britanie), Sacred Reich (SUA), Sleep Token (Marea Britanie), Soulfly (SUA), Spectral Wound (Canada), The Acacia Strain (SUA), The Ocean (Germania), Therion (Suedia), Triptykon (Elveția), Trivium (SUA), Villagers of Ioannina City (Grecia), While She Sleeps (Marea Britanie), Within Destruction (Slovenia) și Zeal & Ardor (Elveția).

Abonamentele pot fi achiziționate de pe tickets.rockstadtextremefest.ro sau de pe iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • Pragul 4: 690 lei (1500 de abonamente) – perioada 27 decembrie – 3 aprilie 2023
  • Pragul 5: 760 lei (1000 de abonamente) – perioada 4 aprilie 2023 – 3 iulie 2023
  • Pragul 6: 850 lei – după 3 iulie 2023, inclusiv la intrarea în festival
Anterior Galerie foto Vița de Vie și H8 în Quantic
Înainte Galerie foto Bruce Dickinson și Bucharest Film Orchestra dirijată de Paul Mann la Sala Palatului

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu