Life of Agony cântă la Metalhead Meeting

Life of Agony cântă la Metalhead Meeting

Trupa americană Life of Agony cântă în premieră în România la a zecea ediție a festivalului Metalhead Meeting. Alături de Pantera, care va ține capul de afiș al zilei de 27 mai, Life of Agony se alatură ca headliner al ultimei zile a festivalului.

Showul americanilor face parte din truneul aniversar de 30 de ani, care are aproape toate datele sold out în jurul lumii.

Primul val de abonamente earlybird Cowboys from Hell este deja epuizat de aproape o luna și mai mult de jumătate din biletele la festival sunt deja vândute. Multe alte trupe vor fi anunțate în curând, precum și o a doua scenă. Metalhead Meeting oferă fanilor de 10 ani o serie de trupe alese cu grijă, multe în premiera în România.

Life of Agony vin din Brooklyn, New York și activează de peste 30 de ani. Mai exact din 1989, când solista Mina Caputa, basistul Alan Robert și chitaristul Joey Z au pus bazele formației. Până acum au lansat 6 materiale de studio, cel mai de succes fiind chiar discul de debut, „River Runs Red”, pe care celebra revistă Rolling Stone l-a inclus în topul celor mai bune albume metal din istorie. Stilul muzical abordat de formație ar putea fi definit mai ales ca alternative metal, însă influențele din grunge, heavy și nu metal sunt vizibile în compozițiile artiștilor.

Piese precum „Through and Through”, „This Time”, „River Runs Red” sau „Underground”, cântece cu milioane de afișări pe Youtube, se vor auzi în premieră la București pe scena Metalhead Meeting, cântate de inconfundabila voce a Minei Caputo.

Abonamentele de trei zile se găsesc pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • VIP – 699 lei
    Pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar și acces separat. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilete la categoria VIP au acces și în zonele Cowboys from Hell și Concrete Sledge
  • Cowboys from Hell (A) – 439 lei
    Fără loc, în fața scenei
    Fanii cu bilete la Categoria Cowboys from Hell au acces și în zona Concrete Sledge
  • Concrete Sledge (B) – 339 lei
    Fără loc în spatele Categoriei Cowboys From Hell (A)
    După epuizarea primului val de 3000 de abonamente, acestea vor costa 369 lei

La prețul tuturor abonamentelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Un eveniment METALHEAD și BestMusic Live powered by Rock FM.

Anterior Galerie foto concert Masterpiece în Quantic
Înainte Concert MONO și GGGOLDDD în Club Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu