Riverside va concerta în Cluj-Napoca

Riverside va concerta în Cluj-Napoca

Pe lângă concertul din data de 5 septembrie din București, Riverside va mai susține și un show la Cluj-Napoca, pe 6 septembrie, în /FORM Space. Concertul face parte din turneul care aniversează 20 de ani de activitate ai trupei.

Biletele cumpărate pentru show-ul care trebuia să aibă loc în 2020 rămân automat valabile.

Muzica Riverside este rezultatul a trei artiști care provin din medii diferite, iar combinația este un progressive metal inedit.

Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut și pentru colaborările cu formații precum Behemoth, artistul lucrând la celebrul album „The Satanist”, Piotr Kozieradzki care a colaborat și cu Hate, tot din Polonia și Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.

Până în prezent, în cei 20 de ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, „Wasteland” ajungând în topurile muzicale din 7 țări.

Formația face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, însă tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artiști în procesul de creație a muzicii, fac soundul Riverside unic.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și costă:

  • 75 de lei până pe 1 august
  • 100 de lei după 1 august
  • 120 de lei la intrare în ziua evenimentului

La toate biletele vândute în presale se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Anterior Riverside - concert aniversar de 20 de ani în Quantic
Înainte Ultimele bilete la categoriile Aces High și The Beasts pentru concertul Iron Maiden din București

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu