Diamonds Are Forever – The Industry (lyric video)

Diamonds Are Forever – The Industry (lyric video)

Diamonds Are Forever au anuntat de curand lansarea celui mai nou material, un nou EP, dar pregatit si o alta surpriza: primul lyric video al trupei, „The Industry”.

Momaentum” este cel mai nou material pe care formatia l-a prezentat fanilor. Este un disc cu cinci piese si un bonus track (single-ul Face Me).

Mixul si masterul sunt semnate de catre Marius Costache, iar grafica apartine lui Gabor Fetyko de la Resize Media (www.resize-media.com)

In acest moment formatia se pregateste pentru o prima parte a unui turneu pentru sustinerea noului material lansat (Momaentum), alaturandu-se celor de la Betraying The Martyrs pentru doua concerte in tara. Astfel ii puteti vedea pe  6-7 noiembrie in Brasov (Rockstadt), respectiv Bucuresti (B52), alaturi de formatia franceza. Betraying The Martyrs se afla in plin turneu Est European ca headliner si este pentru prima data in Romania.

Diamonds Are Forever vor ajunge pe 8 noiembrie in Sighetul Marmatiei (Stage Pub) si pe 9 noiembrie revin in orasul lor, Cluj-Napoca, in clubul Flying Circus.

www.diamondsareforeverband.com
www.facebook.com/ diamondsareforeverband
www.youtube.com/dafband

Daf Diamonds are forever

Anterior Concert Syn Ze Sase Tri, Neokhrome si Igfon la Cluj-Napoca
Înainte Romanian Merch Night | Headfullofnoise. Host: Junk House Noisez

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu