• Metal Gates Festival 2020 anunță primele trupe
  • Metal Gates Festival 2020 anunță primele trupe
  • Metal Gates Festival 2020 anunță primele trupe

Metal Gates Festival 2020 anunță primele trupe

Metal Gates Festival va avea loc în perioada 15-17 octombrie 2020, în Club Quantic din București. Primele trupe confirmate sunt Varathron și Famyne.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • 150 lei – Earlybird (primele 50 bilete)SOLD OUT
  • 190 lei – Presale 1 (următoarele 250 bilete, până pe 15 mai)

Varathron este o formație grecească de black metal care a luat ființă în anul 1988, cu un stil similar cu primele albume Rotting Christ sau Necromantia. Trupa reușește să construiască multă ambianță și progresii interesante, combinând riff-uri de chitară melodice și hipnotice cu momente mai liniștite de doom / death metal și explozii ocazionale de haos, tipice metalului grecesc.

La fel ca multe dintre trupele grecești contemporane, Necromantia, Rotting Christ, Thou Art Lord, Zemial și Agatus, și Varathron au contribuit la definirea unui stil muzical unic, denumit adesea „Hellenic Black Metal”. Primul album Varathron, intitulat „His Majesty at the Swamp”, este considerat de mulți drept unul dintre cele mai bune albume de black metal.

Trupa de doom din Canterbury Famyne a apărut în 2014 și a devenit cunoscută pentru stilul de a combina elemente de doom, stoner, hard-rock, heavy metal, psychedelia, prog și grunge, reușind să creeze un sunet unic.

Anterior Dirty Shirt va susține un recital în cadrul Dong Open Air, alături de Anthrax, Testament, Skindred și Myrath
Înainte Death metal din Danemarca la Rockstadt Extreme Fest 2020: BAEST

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu