Billy Corgan (The Smashing Pumpkins) cântă la București pe 8 iulie la Arenele Romane

Billy Corgan (The Smashing Pumpkins) cântă la București pe 8 iulie la Arenele Romane

Solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vine la București pe 8 iulie la Arenele Romane pentru un show exclusiv unde va prezenta live toate hiturile trupei care l-a consacrat, dar și piese din cariera sa solo de pe toate albumele. Primele 300 de bilete au preț special earlybird.

William Patrick Corgan Jr., sau pe scurt Billy Corgan este cunoscut mai ales ca artistul din spatele The Smashing Pumpkins, formație care a fost înființată de acesta în 1988. Practic cariera de artist a lui Corgan se suprapune evoluției trupei The Smashing Pumpkins, alături de care a câștigat 3 premii MTV, dar și două Grammy în 2 ani consecutivi pentru Best Hard Rock Performance.

Formarea sa ca artist a fost în primă fază influențată de tatăl său, William Corgan Sr., care era chitarist de blues și rock. Prima sa chitară a fost o replică a unui Les Paul, iar tatăl său a fost cel care l-a îndemnat să asculte artiști sau formații precum Jimi Hendrix, Jeff Beck, Hohn Cale, Black Sabbath sau Queen. Cu toate că a primit oferte de la universități importante, Corgan a decis sa aleagă calea muzicii. A cantat alături de Wayne Static în prima sa formație, Deep Blue Dream, în perioada 87-88.

A pus bazele The Smashing Pumpkins în 1988, iar 5 ani mai târziu avea să apară albumul Siamese Dream, care primea 9 Discuri de Platină și 3 Discuri de Aur. Cu toate că avea la dispoziție o formație, Corgan a fost cel care a înregistrat toate părțile de bass și de chitară pentru acest album. Anul 2004 marchează începutul carierei solo a artistului, care lanseaza un album în care se regăseau elemente de shoegaze, alternative și chiar muzică electronică. Pe lângă pasiunea pentru muzica, Corgan este pasionat și de poezie, artistul lansând volumul „Blinking with Fists” care a ajuns pe lista New York Times Best Seller. Billy Corgan rămâne un artist desăvârșit, uneori controversat, cu convingeri proprii puternice și argumentate care a influențat atât muzical alți artiști cât și ideologic.

Biletele s-au pus în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Earlybird, primele 300 de bilete: 69 lei Cat C, 89 lei Cat B, 119 lei Cat A + taxe 5 lei
  • Presale: 89 lei Cat C, 109 lei Cat B, 139 lei Cat A + taxe 5 lei
  • La acces: 100 lei Cat C, 130 lei Cat B, 150 lei Cat A

Cat A – cu loc pe scaun în sectoarele K si E. Include brațară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte
Cat B – fără loc, în fața scenei. Include brățară textilă cu artistul
Cat C – cu loc sau fără loc, în spatele categoriei B, în Arenă

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

Pentru acest show, datorită configurației speciale a evenimentului, se pun în vânzare doar 3000 de bilete. Numărul de bilete din Cat A și Cat B e limitat la 500 de bucăți din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe iabilet.ro puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier, oriunde în țară.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Carthagods și Methedras în deschiderea concertului Slayer
Înainte Cannibal Corpse cântă în Cluj-Napoca și Bucuresti

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu