Concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019

Concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019

Whitesnake revin în Romania pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din București, în cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour! Primele 1000 de bilete au preturi speciale. Biletele se pun in vânzare pe 3 decembrie.

Whitesnake este o legendă a rock-ului clasic, cu o activitate ce începe în 1978 continuând până în prezent, cu mici pauze în anii ’90. Bazele formației au fost puse de David Coverdale după ce artistul și-a terminat colaborarea cu Deep Purple. Whitesnake este una dintre formațiile etalon ale așa numitului New Wave of British Heavy Metal. Whitesnake a lansat 12 albume, urmând ca anul viitor în 2019 să iasă pe piață cu un nou material, „Flesh & Blood”. Din cele 12 albume de studio lansate, jumătate dintre ele au primit Discuri de Platină sau de Aur. În total, Whitesnake se poate lăuda până acum cu 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platină și un Disc de Argint.

Absolut toate albumele au fost în Top 50 UK, iar 6 dintre ele în Top 10 UK. Whitesnake nu a avut o componență stabilă, proiectul pornit de David Coverdale a schimbat de-a lungul timpului mai mulți instrumentaliști de top. Astfel, din 1978 până în prezent din Whitesnake au făcut parte artiști precum Steve Vai, Jon Lord și Ian Paice, amândoi din Deep Purple, Cozy Powell care a colaborat cu Rainbow și Black Sabbath, John Sykes din Thin Lizzy, Anysley Dunbar, toboșar ce a colaborat cu Frank Zappa, David Bowie sau Michael Schenker. În momentul de față în cadrul Whitesnake în spatele tobelor stă Tommy Aldridge care a colaborat cu artiști precum Ozzy, Gary Moore, Thin Lizzy sau Yngwie Malmsteen.

Chitariștii trupei Reb Beach și Joel Hoekstra au lucrat cu nume precum Dokken, The Mob sau Alice Cooper, iar Joel cu Trans-Siberian Orchestra. Din formație mai fac parte Michele Luppi la clape și Michael Devin la bass. Whitesnake se numără astfel printre formațiile etalon ale scenei rock internaționale, cu un sound unic și cu un show antrenant, alimentat de forța și energia lui Coverdale, care la 67 de ani și după 45 de ani de activitate în scena rock reușește să transpună publicul în atmosfera anilor 80, atunci când rockul domina industria muzicală.

Biletele au următoarele prețuri:

  • VIP (cu loc) – 319 lei in earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în fața scenei) – 229 lei în earlybird, 259 în presale și 270 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) – 139 lei în earlybird, 159 lei în presale și 170 lei la intrare + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 1000 de bilete.
Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren dar însoțiți de un adult care are bilet.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Bucovina lansează Septentrion la Arenele Romane: Program și reguli de acces
Înainte Status Quo la București pe 26 august - In The Army Now!

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu