• Adimiron și Ocean of Grief vor concerta la Metal Gates Festival 2018
  • Adimiron și Ocean of Grief vor concerta la Metal Gates Festival 2018
  • Adimiron și Ocean of Grief vor concerta la Metal Gates Festival 2018

Adimiron și Ocean of Grief vor concerta la Metal Gates Festival 2018

Adimiron și Ocean of Grief vor urca pe scena festivalului Metal Gates 2018.

Cu 3 albume apreciate de critici, trupa de progressive metal din Roma, Adimiron, a reușit să devină într-un timp scurt una dintre cele mai promițătoare trupe din scena metal europeană. Noul album Adimiron, „Et Liber Eris”, va fi lansat pe 3 noiembrie la casa de discuri Indie Recordings.

Ocean of Grief a apărut în 2014 când basistul Giannis (ex-Typhon) și chitaristul Filippos (ex-Typhon) s-au decis să înființeze o trupă care să abordeze un melodic doom/death metal. Primul EP, „Fortress of My Dark Self”, a fost lansat în 2016 de GS Productions și a fost urmat de un single, „After a Long Time”. În prezent grecii au semnat cu Naturmacht Productions / Rain Without End Records, prin care au lansat albumul lor de debut, „Nighfall’s Lament”.

Până în acest moment au mai confirmat Rotting Christ, Shining, Draconian, October Tide, Vulture Industries, Clouds, A Taste of Fear, Abigail, Aeonian Sorrow, Crimena, Distorted Force, Doomas, When Plagues Collide.

Link eveniment: facebook.com/events/159035614818297

Biletele pentru cele 3 zile de festival au următoarele prețuri:

  • 150 RON până pe 1 septembrie
  • 170 RON până pe 16 noiembrie
  • 200 RON la intrare

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Anterior Galerie foto Rockstadt Extreme Fest 2018 – Ziua 4
Înainte Galerie foto concert Kamelot și Crossing Eternity în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu