Jason Newsted termină primul album cu trupa omonimă

Jason Newsted termină primul album cu trupa omonimă

Recent, Jason Newsted și-a reanunțat prezența în online cu un nou site și a dezvăluit că va conduce o nouă trupă care îi va purta numele. Fostul bass-ist de la Metallica și-a făcut apariția online pentru a anunța fanii că lucrurile se mișcă rapid și că trupa lui este aproape de a finaliza un album.

În ultimele postări de pe Facebook, Newsted spune: „Sunt foarte fericit cu viața mea în momentul de față! Am o trupă nouă care îmi poartă numele. Tocmai ne terminăm primul album. Mă simt din nou puternic cântând la bass și voce și voi toți mă veți auzi peste o lună!!! Un nou an, o nouă trupă, o nouă viață!!! Fiți cu toții binecuvântați și de-abia aștept să-mi împart muzica cu toată lumea!!! Îi însărcinez pe toți prietenii mei să împrăștie zvonul!!! Jason s-a întors!!!”

Vorbind despre noua sa trupă într-un interviu recent, Newsted a declarat: „M-am gândit la asta mult timp, să-mi pun numele pe un proiect, în loc să venim cu un nume deștept, ca Echobrain sau Papa Wheelie, sau ceva asemănător. Avem o grămadă de nume interesante pentru proiecte, dar ăsta este primul cu numele meu și care încearcă să ajungă la milioanele de oameni pentru care am cântat în trecut cu Metallica”.

Cât despre muzică, a adăugat: „Indiferent ce ajunge să iasă – că o să fie cinci cântece, sau douăzeci, sau cincizeci… Nici măcar nu știu ce naiba o să fac. Am atât de multă muzică adunată de-a lungul anilor. Am și destul material nou… Încerc să aflu exact ce vreau să dezlănțui prima dată. Cam despre asta este vorba, până la urmă – temporizarea lucrurilor și cum vreau să lovesc oamenii cu ce compun”.

În postările de pe Facebook, Newsted a comentat și despre perioada cu Metallica, adăugând: „Vreau ca toți să știți că sunt foarte mândru de perioada din trupă… Sunt recunoscător pentru minunatele experiențe din cei 15 ani petrecuți împreună și voi fi întotdeauna deschis la o colaborare cu băieții”.

Anterior Diamonds Are Forever "The Lifemare"
Înainte GRAI semneaza cu Vic Records

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu