UNDERGROUND METAL NIGHT

UNDERGROUND METAL NIGHT

BLAST EVENTS va invita pe 9 Decembrie 2016 la UNDERGROUND METAL NIGHT
Concertul va avea loc incepand cu ora 18 in clubul Jazz Pong din Bucuresti. Bilete la UNDERGROUND METAL NIGHT se pot procura din reteaua Iabilet.ro
In peisajul concertelor Bucurestene genul Metal s-a dezvoltat in underground in mod nejustificat deoarece de-a lungul timpului acest gen a castigat din ce in ce mai multi fani. Blast Events si-a propus sa aduca in lumina reflectoarelor genul Metal, chiar de la debutul sau.
UNDERGROUND METAL NIGHT va reuni trupe reprezentative pentru genul ales  si anume:
9.7 RICHTER este una dintre putinele promotoare ale genului heavy metal modern din Romania, cu o abordare diversificata, un sunet adus la zi si influente atat clasice, cat si contemporane. Cele mai recente aparitii discografice ale trupei, single-ul #NuVomCeda si albumul GROUND ZERO, lansate sub egida Universal Music Romania, s-au bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate, GROUND ZERO fiind ales albumul anului la premiile Maximum Rock Awards 2014. In ultimii ani, 9.7 RICHTER a impartit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului international: Judas Priest, Scorpions, Accept, Helloween, Testament si Tim „Ripper” Owens.
Crossbone-Lansata in 2012, trupa Crossbone a reusit sa-si lase amprenta asupra muzicii metal din Romania. In doar 4 ani trupa a lansat albume si a concertat alaturi de nume marcante ale genului.
Trupa Crossbone a castigat locul 1 la Romanian Thrash Metal Battle
Pyroblast– este o trupa de thrash metal din Bucuresti ce a fost formata in luna iulie a anului 2014 de catre actualul frontam, chitarist si vocalist Robe Cristian si actualul basist Petru Aldea. Trupa si-a inceput activitatea la inceputul anului 2016, debutand cu piesa ”You got trapped” avand concerte in diferite baruri bucurestene. Influentele principale ale trupei sunt : Havok, Megadeth, Slayer, Testament si Anthrax.
Recursive Delusion– a luat nastere in anul 2015, ingloband influente diverse de la Groove si Melodic Death Metal, pana la influente de Symphonic Metal si Djent.Trupa a concertat in diverse cluburi din mai multe orase, precum si la cateva festivaluri din tara, precum Rock ‘n’ Iasi si Barock Fest, unde au impartit scena cu nume ca Luna Amara, Implant pentru Refuz, Truda si Necrovile.
Feral jack- a luat nastere in toamna anului 2012 si a decis sa exploreze orizonturile heavy metalului, groove metal si trash metal. Inspiratia trupei vine din legendarele acorduri ale trupelor Metallica, Megadeth, Pantera si Black Sabbath.
Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe www.blastevents.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/566476790211151/

 UNDERGROUND METAL NIGHT

UNDERGROUND METAL NIGHT

Anterior Opeth confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2017
Înainte Programul Doom over Bucharest II

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu