Articol: Karma si Brutal Assault

Articol: Karma si Brutal Assault

Cand aveam vreo 14 ani si incepusera hormonii sa-mi dea K.O. la ratiune, bine si berile dar hormonii erau baza, si ma pusesem de diverse fapte antisociale. Cu anturaj bineinteles, cu baieti mai mari, bineinteles.

Ei bine una din aceste faze a implicat furatul numerelor de masina. Furam numerele de pe spate de la o masina si le puneam pe pereti acasa. Evident de aici pleca si taraboiul cu maica’mea dar asta e alta discutie.

Si asa ajung la povestea mea de la #BrutalAssault din 2009. Dupa 4 zile bezmetice in care am pierdut Cynic, adica nu chiar ca eram acolo dar eram lemn, m-am intors la masina in orasel si ghici ce? Nu mai aveam numar pe spate. Si nu numai eu, toate masinile din zona parcate care nu erau din Cehia. Evident era vorba de un colectionar. Pe mine m-a bufnit rasul dar cei din jur nu erau tocmai multumiti. Evident, frustrari, nervi, injuraturi dar eu radeam. In primul rand radiam dupa festival si slivovita la 1 euro si in al doilea rand radeam ca se intorsese roata. Spre fericirea mea Karma nu s-a rasfrant doar asupra mea ci a facut destul de mult „collateral damage”dar asta poate doar pentru ca stia ca inteleg din prima.

Am rezolvat de-o hartie la politie, desi a fost in ceha pe drumul inapoi spre Romania a fost suficienta pentru echipajele care m-au oprit. Am ajuns la Focsani, am declarat pierderea numarului si am justificat cu hartia emisa de politia ceha si mi-au dat un numar nou.
In iarna am fost oprit in vama la Cantemir, Moldova (aia independenta)(ma rog) si retinut vreo 4-5 ore sub motivul furtului masinii pe care o conduceam. Dupa ore de discutii absurde am aflat ca cei din Cehia bagasera numarul in Interpol ca fiind furat si cei din Romania cand au emis altul nu au contactat politia ceha pentru a scoate numarul de sub urmarire.

Ce sa mai spun… A fost comic, si aceasta Karma s-a manifestat in actul ei final in granita Moldovei dupa o soleanca.

#Brutal Assault a coincis cu Karma. Haideti si voi sa va rezolvati scheletii din dulap! De data asta merg cu avionul!

 

Anterior Brutal Assault din anii precedenti: Oameni, atmosfera, atitudini
Înainte Progressive Soldiers 2 – Asemic, Mindcage Escape şi AltF4

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu