Concert lansare album STEMA: Artan, Dan Byron si Narcis Axinte (Harlequin_Jack) invitati

Concert lansare album STEMA: Artan, Dan Byron si Narcis Axinte (Harlequin_Jack) invitati

Artan (Partizan), Dan Byron (byron) și Narcis Axinte (Harlequin_Jack) sunt invitații trupei STEMA la lansarea albumului “Vicii, talente și patimi”. Concertul de lansare al primului album STEMA va avea loc joi, 5 mai 2016, în Clubul Control din București, loc icon pentru mișcarea underground din Romania.

Hot Club de Bucharest vor deschide însă seara, pe ritmuri de jazz manouche, un proiect de jazz care amintește de anii “sălbatici” ai Parisului: originar din suburbiile Parisului anilor ’30, jazz manouche a fost creat de legendarul chitarist Django Reinhardt. De peste 70 ani de la apariția sa, stilul unic al lui Django „hot gypsy swing” este încă prezent și chiar înfloritor pe scenele de jazz pariziene.

Muzicienii din Hot Club de Bucharest rafinează acest stil clasic al anilor ’30 într-un mixt echilibrat de traditional și modern.

După orele 22.00, pe scenă vor urca STEMA și invitații lor – Artan, Dan Byron si Narcis Axinte, pentru o primă întalnire a publicului cu noul album STEMA, într-un spațiu cu visuals by Adistu.

Vicii, Talente şi Patimi“ este un album dens, un album care te poartă într-un joc continuu, pe alocuri psihedelic, de la patimă la protest, de la autoironie până la social-filozofic dostoievskian, descriu membrii trupei materialul discografic.

Este o construcţie complexă cu multe camere pe care merită să le vizitezi pentru a vedea cum viciile, talentele şi patimile pot deveni mici ghiocei care străpung cu încăpăţânare zapada“ – Silviu Sanda.

STEMA înseamnă Silviu Sanda – voce, chitară; Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotăruş – bass; Vlad Toma – tobe.

Pe STEMA îi puteți găsi pe facebook, la www.fb.com/TRUPASTEMA, dar și la www.trupastema.ro.

STEMA – lansare de album “Vicii, talente și patimi” / joi, 5 mai 2016, h21.00
Club Control, București  – Strada Constantin Mille Nr. 4 / Intrare liberă
Invitați: Artan (Partizan), Dan Byron(byron), NarcisAxinte(Harlequin_Jack)
Warm-up: Hot Club de Bucharest

STEMA. afis. lansare album

Anterior Interviu: Dark Side discuta despre ALT FEST, underground si arta urbana
Înainte Brutal Assault din anii precedenti: Oameni, atmosfera, atitudini

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu