Concert aniversar Aeon Blank 5 ani – Between Colors si Sticks And Stones in deschidere

Concert aniversar Aeon Blank 5 ani – Between Colors si Sticks And Stones in deschidere

Pentru a marca primii 5 ani de activitate, Aeon Blank multumește fanilor, colaboratorilor și prietenilor printr-un concert aniversar în club fabrica. Alături de ei vor urca pe scenă Between ColorsSticks and Stones, precum și alți invitați surpriză.

Aeon Blank este trupa de rock alternativ, cu influențe dark wave, gothic și metal, formată în 2011 și care a debutat cu piesa “Of Gravity And Passion”, urmată de „Auguries of Innoncence”, “Late Autumn” și “Kong”, de pe primul material discografic, Handmadegods & Godmadedemons (2012). 

Dark Waters (2015), cel de-al doilea material Aeon Blank, a fost lansat în 2015 sub Universal Music România, trupa fondată de Emil Luca (2011 – vocal and guitar) devenind tot mai solidă și mai bine conturată, atât din punct de vedere al produsului artistic, cât si prin membrii săi Mircea Becherescu (2012 – chitară), Adrian Popescu (2015 – bass), Radu Artin (2015 – drums) & Zory David (2015 – keyboards & samples). Piese ca „Dark Waters” si „Behind Closed Doors” au beneficiat de videoclip (ultimul fiind semnat de Alexandru Popescu și Florin Babei).

Evenimentul are loc pe 5 mai 2016 in club Fabrica.
OPEN DOORS: 20:00

Bilete se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet sau pe www.eventbook.ro
Graphic Design: Emil Luca
Photo: Christina Oné | Christina One Photography

Aeon-Blank

 

Anterior Between Colors - Dark Side (teaser piesa noua)
Înainte Progressive Soldiers In Memoriam Tudor Golu: concert Asemic, Mindcage Escape si AltF4

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu