2 Misheard lyrics 2.0  – Pregatirea pentru Brutal Assault

2 Misheard lyrics 2.0 – Pregatirea pentru Brutal Assault

Eu am uneori senzatia ca in limba engleza anumite expresii au sens profund dar traduse devin o banalitate. Goatwhore, pe care abia astept sa-i vad la #Brutal Assault, au produs la inceputuri un tricou cu lozinca “Stay sick, stay fuck, hail Satan!”.

Stiti toti de Fishmaster:  Steven Seagull, Warrior, Apprentice in me the Fishmaster.

Cand i-am vazut pe Goatwhore la Wacken 2008 m-am indragostit instant, de fapt asa am si dat de trupa asta, eram campat langa niste americani din Louisiana si de la ei am aflat de CapraCurva. Deci “Stai bolnav, stai futere si preamareste-l pe Satana.”

Dar asta nu-i nimic:

Slicing necks of the pious for arousal
This blackened sky begins to open up
Smearing blood on the bare bodies of reprisal
Ejaculate the semen that will corrupt
Fucked by Satan

Retezand gaturile piosilor pentru excitare sexuala

Acest cer negru incepe sa se deschida

Manjind sange pe trupurile goale ale represaliilor

Ejaculeaza lichidul seminal care va corupe!

Futut de Satana

Adica what? Suna brutal dar CE? Cepcerepcece ca oricum nu intelegi ce zic mai ales in concert dar e fucking TRVE KVLT sau mai degraba fututul de CVLT PI BUNI! (da, sunt moldovean)(din ala din Romania)

Lasand gluma deoparte de ce oare vorbesc despre o trupa din New Orleans de BM? Adica e ca si cum as vorbi de japonezi cu ochi albastri sau un hamburger indian. O juxtapozitie provocanta dar de la CapraCurva va puteti astepta la mai mult decat tocanita uzuala black cu niste death adica grohaiala impreuna cu taca taca taca taca tururur tururur and repeat, cam ca Macarena. NU!

Goatwhore este o formatie tehnica, cu instrumentisti stapani pe ei care nu se feresc de ritmuri complexe, de brutalitate pura acompaniata de riffing absurd. Poate zic prostii dar daca esti genul de metalist care mananca blackened thrash la mic dejun si are fantezii cu Aura Noir si Toxic Holocaust atunci CapraBagaboanta e exact pentru tine!

Hai si tu la #Brutal Assault, ma gasesti acolo si daca nu te fac sa razi sa-mi spui mie cutu. Si mai ales sa-ti iei un patch cu GOATWHORE!

Anterior Breathelast: BURIED (videoclip oficial)
Înainte Editia a doua “Doom over Bucharest” va avea loc in noiembrie, in Club Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu